2021-11-22 07:39:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Lehet, hogy nem úgy alakul a hétfő, mint azt előre eltervezted

Napi horoszkóp november 22-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Az utóbbi időkben szerencsére eleget pihentél, s ezért hétfőn újult erővel láthatsz munkához. A napi horoszkóp szerint ez most egyfajta terápia is neked, szinte mindenről és mindenkiről meg tudsz feledkezni munka közben, ami aggodalomra, bánatra adna okot. A munkaterápia búfeledtető.


Bika: IV. 20. - V. 20.

A hétfői napod alakulását bízd a sorsra. Nem mintha nem lennél most amúgy is a sors kezeiben, de végre érezhetően is történhet valami igazán jó veled. Az események magukkal ragadnak, talán elsőre úgy tűnhet, a vesztedre. De aztán minden jó, ha a vége jó...


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Te vagy a kapcsolatok embere, most mégis, mintha hiányt szenvednél a társaságban. Valahogy hétfőn nem igazán értesz szót senkivel sem. Lehet, hogy a megfogalmazásodban van a hiba? Ügyelj nagyon a pontosságra, akkor leszel igazán meggyőző és sikeres.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Rá kell ébredned, korai volt az öröm. Minden másként alakul, mint remélted. Talán túl korán akartad elengedni az ügyeket, pedig rá kell jönnöd, nélküled semmi sem halad úgy, mint az irányításoddal. De lehet, hogy másként is jó. Fontold meg!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Szívesen tennéd a dolgodat, ha hagynák a többiek. Úgy tűnik, hétfőn mindenki abban akadályoz, hogy a tervek szerint haladhass. A kollégáknak is lenne éppen mit tenniük, de folyton rád akarják hárítani a munka nehezét. Ne hagyd magad kihasználni!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Téged boldogsággal tölt el, amikor hasznosnak érezheted magadat. A hétfői dolgos napot ráadásul családias, jó hangulatban töltheted a munkahelyeden. Otthon is harmónia vár, de ha mégsem, akkor annak az okát magadban kell most keresned.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Igyekezz hétfőn a személyiséged rokonszenves vonásait kimutatni. Kellő diplomáciai érzékkel, ami benned megvan, sikerül felülemelkedned a válságos helyzeteken. Estére már egészen biztosan jobban fogod érezni magad, mint a nap kezdetén.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Hétfőn a lazább életfelfogású Skorpióknak kedveznek a bolygók. Ha te nem vagy az a kényszeres típus, és minden eseményt, legyen az jó, vagy rossz, váratlan, vagy remélt, könnyedén és rugalmasan veszel, akkor még a nehézségeket is a javadra fordíthatod.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Hétfőn minden azon áll vagy bukik, hogy az elmúlt időben mennyire volt pontos és kielégítő a munkád. Bárhogyan is végezted dolgodat, a mai nap ennek ellenértékét mutathatja meg. Elkeseredés helyett változtass inkább!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Szokásos programjaid zajlanak, ami sajnos túlságosan monotonná teheti a hétfőt. Habár szereted a biztonságot, a benned zajló belső átalakulási folyamatok miatt most mégis idegesít, untat a rutin. Próbálkozz valami apró változtatással!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Lehet, hogy nem úgy alakul a hétfő, mint azt előre eltervezted, de ettől még ne veszítsd el a jó kedvedet! Hosszú távon jók a kilátások, a pillanatnyi kudarcok inkább csak elgondolkodtatnak, de semmiben sem akadályozhatnak téged.


Halak: II. 19. - III. 20.

Próbáld meg élvezni a hétfőt, de azért persze tedd magadat hasznossá is! A mai bolygóállások hozzásegítenek, hogy a könnyedségedet, a szeretetedet, a kiegyensúlyozottságodat a környezetedre árasztva eredményes lehess.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: